INFO  : +31 53 432 8444

INFO

Home  >>  INFO

Parkeren:

Er is parkeer mogelijkheid naast en achter het my office gebouw waarin restaurant Habibi zit. Dit is na het gebouw direct links, hier zijn twee parkeer terreinen met een openstaande slagboom.

Reserveren:

Wij raden aan om te reserveren, zo bent u zeker van een plekje. Reserveren kan telefonisch via: of via de “RESERVEREN” knop op onze website.

Groepen:

Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon gezellig met een groep komen, dan kan dat natuurlijk. Hiervoor raden wij aan om vooraf telefonisch te reserveren. Voor groepen groter dan 12 personen hebben wij een ander menu (arrangementen) en andere voorwaarden. Helaas is het dan niet mogelijk om a la carte te bestellen, maar natuurlijk kan er rekening gehouden worden met speciale wensen of diëten. Voor meer informatie hierover kunt u ons bellen.

Voorwaarden

Helaas kunt u de rekening niet splitten, dit om onze service optimaal de houden. Versieren voor de tijd kan alleen in overleg. Wij hebben als u iets te vieren heeft mooie desserts met een feestelijk vuurwerkje, fruit ijs en zoetigheden. In overleg is het mogelijk een eigen taartje mee te nemen, het serveren hiervan kost 1 euro p/p.