Skip to content

Over ons

Culinair eten bij Habibi

Restaurant Habibi is in 2018 begonnen in Enschede en maakt iedere dag nog met trots de gerechten uit de Arabische keuken. Onze Arabische koks weten precies hoe zij de gerechten heerlijk kunnen bereiden. Onze recepten zijn eeuwenoud en worden met genegenheid en liefde behandeld. Onze cultuur gaat ons aan het hart en dat merk je in het eten. De verfijning van de Arabische keuken zal u een heerlijk avondje bezorgen; daar staan wij voor.

kwaliteit

Vers

Uniek

Culinair eten bij Habibi

We zijn een restaurant dat zich keer op keer culinair probeert uit te dagen. Zodat wij als personeel het beste uit de Libanese keuken kunnen halen. Wat u de avond verschaft om nooit te vergeten. Zo brengen wij u een gezellige avond voor u, uw familie, vrienden of collega’s!

De uitgebreide Libanese keuken

Libanon ligt in het Midden-Oosten langs de Middellandse Zee. De Middellandse Zee was vroeger een belangrijke handelsroute. Producten werden vanuit het Oosten naar het Westen getransporteerd en visa versa. Door de ligging van Libanon kreeg het land veelvuldig te maken met exotische en buitenlandse invloeden. Bijvoorbeeld in de keuken. Waardoor de Libanese keuken een zeer uitgebreide keuken is geworden, met meerdere groenten, vruchten en specerijen. Daarnaast is het ook een keuken met heerlijke vlees-en visgerechten. Doordat de keuken zo uitgebreid is, zijn er ook genoeg mogelijkheden voor vegetariërs. Dat maakt de Libanese keuken tot iets dat elk mens geprobeerd moet hebben en dat kan: bij Restaurant Habibi in Enschede.